ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Önskar du längre och mer böjda fransar eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära makeup på din arbetsplats eller är du som många andra helt enkelt trött på allt kladd med mascara? Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

Vi arbetar med Luxurious Lashes som endast använder kvalitetssäkrade produkter och den säkraste metoden, Singles. Metoden innebär att man endast applicerar en enda extensionfrans per fullvuxen, naturlig frans kunden har vid själva behandlingstillfället. På så vis är metoden helt smärtfri och skadar inte de egna fransarna.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Behandlingen börjar med att vi skyddar dina underfransar innan applicering. Därefter påbörjas arbetet med att limma fast en enda extensionfrans på varje naturlig, mogen frans du har. Mängden fransar som appliceras är helt beroende på hur många mogna fransar som finns vid själva behandlingstillfället. Behandlingen är helt smärtfri och ger ett tillfälle till avslappning där många kunder somnar. Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning för bästa hållbarhet och optimal påfyllning vid nästa besök inom 3 veckor.

EFFEKTER MED SINGLE LASHES?

En fransförlängning kan ge olika effekter beroende på hur man applicerar extensionsfransarna. Man gör alltid en kundanpassad applicering. Beroende på hur dina egna fransar ser ut kan man skapa olika effekter som ger illusionen av att ögats form förändras. En korrekt applicerad fransförlängning är dock alltid förskönande och ger dig följande effekter:

Maximalt förstorande för ögat
Naturligt fylliga och långa fransar
Möjligheten att forma ögat
Mascara effekt
Fransmarkering