PERMANENT HÅRBORTTAGNING

 HÅRBORTTAGNING – VI SNACKAR INTE – VI TAR BORT DITT HÅR 

Men våra värsting laser maskiner. Oavsett om du har hår på benen, ansikte, rygg, bikinilinje, eller någon annanstans på kroppen, är chansen stor att du har plockat, rakat, vaxat eller försökt med andra metoder. Permanent hårborttagning har gjort alla dessa metoder föråldrade genom att erbjuda ett mycket snabbare, mindre smärtsam och en mer permanent lösning på oönskat hår. Vi arbetar med Soprano ICE Platinum eller Primelase  för snabba och säkra resultat och vi är GRYMMA på det vi gör 🙂

hårborttagning

HUR FUNGERAR PERMANENT HÅRBORTTAGNING?

Laserljus från Soprano ICE  Diodlaser skapar värme. Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras.

Hårborttagning med Laser kräver en rad behandlingar för att vara effektiva. Det finns inga genvägar för denna process. För att lyckas med en permanent hårborttagningsbehandling är hudens biologiska funktioner extremt viktiga. För att kunna eliminera hårväxt måste man träffa hårrötterna i dess tillväxtfas. Överallt på kroppen har vi olika växtfaser vilket påverkar behandlingsintervallerna, i armhålan har vi en behandlingsintervall på cirka 5 veckor och på ben 5-6 veckor. Detta betyder att man biologiskt sett inte kan bli av med oönskad hårväxt på kort tid.

Det brukar krävas 6-8 behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.

Innan du påbörjar din hårborttagning rekommenderar vi en kostnadsfri konsultation, då du och terapeuten tillsammans kommer fram till en skräddarsydd behandling just för dig.

Kom i håg – Vi snackar inte – Hairfree tar bort ditt oönskade hår.

VILKA KAN BEHANDLAS?

Den “perfekta” kunden har ljus hud och mörka grova hårstrån, då är det lättast för laserns ljus att träffa sitt mål och eliminera håret.

Men Soprano ICE Platinum med hadenhet som arbetar med 3 olika våglängder på en och samma gång gör livet mycket svårare för alla hår och hårsäckar, det är bara GRYM hårborttagning.

ATT TÄNKA PÅ

Innan du påbörjar en permanent hårborttagningsbehandling är det viktigt att du inte äter någon medicin som gör dig ljusskänslig, detta kan påverka din behandling och lättare framkalla bieffekter.

Man får inte sola 4 veckor innan eller efter sin behandling, då risken för bränningar och pigmentförändingar ökar.

Plocka, vaxa eller bleka området bör man undvika helt 4 veckor innan sin första behandling och genom hela behandlingskuren. Mer information får ni vid er konsultation!