HUDÅTSTRAMNING & FETTREDUCERING

FusioMed är en unik behandling som kan reducera fett, celluliter samt slapp hud på kropp och ansikte, helt utan kirurgiska ingrepp. Ingen annan utrustning på marknaden kan erbjuda en lika väl skräddarsydd behandling som FusioMed.

4 HANDENHETER FÖR OPTIMAL BEHANDLING

FusioMed arbetar med 4 olika handenheter för att kunna anpassa sig efter alla patienters olika önskemål. Tillsammans med din terapeut kommer ni att komma fram till den bästa och mest optimala behandlingen just för dig.

1 CRYOLIPOLYS HANDENHET (fettfrysning)
Cryolipolys är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer. Genom att frysa ner hudens fettceller till en viss grad förstör man dem och de elimineras. Fettceller är extremt känsliga för just kyla medans omgivande vävnad som hud och nerver inte alls påverkas. Cryolipolys är en utmärkt behandling för dig som vill bli av med lokala fettdepåer som t.e.x. Muffinsmage, ridbyxlår eller kärlekshandtag.

2 RADIOFREKVENS KROPP (hudåtstramning)
Radiofrekvens är en metod som ger en omedelbar och långvarig hudåtstramande effekt genom att värma upp huden till en viss grad för att skapa en så kallad kollagenstimulering. Radiofrekvens är en utmärkt behandlingsform för slapp hud och celluliter på hela kroppen.

3 RADIOFREKVENS ANSIKTE (hudåtstramning)
Radiofrekvens är en metod som ger en omedelbar och långvarig hudåtstramande effekt genom att värma upp huden till en viss grad för att skapa en så kallad kollagenstimulering. Radiofrekvens är en utmärkt behandlingsform mot rynkor/fina linjer, akne ärr samt slapp hud i ansiktet.

4 KAVITATION & RF (fettreducering + hudåtstramning)
Kavitation och RF (radiofrekvens) är en utmärkt kombination för att kunna reducera fett och slapp hud på en och samma behandling. Kavitation är en behandlingsform som effektivt löser upp/minskar fettceller i kroppen medans RF stimulerar kollagenet vilket gör att huden drar ihop sig och skapar en hudåtstramande effekt.

VILKA KAN BEHANDLAS?

Den bästa kandidaten för en Fusiomed behandling är någon som är i relativt bra form, men har svårt att bli av med små områden med fettansamlingar. Denna behandling rekommenderas inte till personer med övervikt eftersom att det inte är ett bantningsalternativ.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?

Antalet behandlingar varierar beroende på patientens nuvarande form. Men vanligtvis brukar man rekommendera cirka. 6 behandlingar för att uppnå optimalt resultat. Resultaten av behandlingskur är långvariga men vår kropp fortsätter självklart att åldras och därför rekommederas alltid en touch-up behandling någon gång per år.