Hairfree söker nya entreprenörer över hela landet! Sveriges älsta kedja etablerad 2005

Vi söker driftiga entreprenörer  som brinner för estetik och som känner sig manad att förändra sitt liv med att jobba hårdare, styra över sig själv, tjäna mer pengar.

  • Vill du ingå i ett väl beprövat koncept?
  • Är du beredd att satsa på dig själv?
  • Är du redo att kasta dig ut från tryggheten?
  • Vill du få  bättre förutsättningar?
Om du tycker att lite av detta stämmer in på dig så ska du absolut ta en förutsättningslös diskussion med oss, så kanske vi kan hjälpas åt och öppna en hairfree klinik på din ort.

Erfarenhet sedan 2005 – 13 år med hårborttagning

Vi har drivit hairfree sedan 2005 och det är 13 år nu ( Mars 2018 ) så vi besitter stor erfarenhet som gör att vi vet vad vi står för. Hairfree kedjan har under 2013 genomgått en större förändring som innebär att vi tagit bort en del kliniker och därför har vi nu har möjlighet att ta in fler entreprenörer eller kanske delägare.
Vi är öppna för diskussioner, om du är rätt person och finns på rätt plats är vi intresserade av att investera i dig och verksamheten, vi kanske blir delägare eller så kanske vi öppnar kliniken och du arbetar åt oss med målsättning att ta över verksamheten om något år eller så startar du själv från början. Alternativen är flera.

Kostnader för att starta en Hairfree Klinik?:

Det kostar naturligtvis en hel del att öppna en hairfree klinik, utrustningen som vi arbetar med premium maskiner från www.astomed.se . Men generellt  så ligger startkostnaden på ca 500.000 kr och det kan vid första anblicken verka väldigt mycket, men man måste då sätta investeringskostnaden till hur mycket man kan omsätta. Om man omsätter 100.000 kr i månaden är 500.000 kr i investering en ganska liten summa, men omsätter man endast 10.000kr i månaden så är 500.000kr väldigt mycket.
Vi kan hjälpa till
Det finns olika möjligheter att lösa investeringsfrågan, vi har exempelvis möjlighet att under en övergångsperiod vara behjälpliga med finansiering eller vi kanske ska vara delägare med dig.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon:  08 410 77 900 info@hairfree.se  VILL DU BLI EN AV OSS? vembehandlarmig

 

Alla nya hairfree arbetar med en av de senaste utrustningarna på  marknaden,  Soprano ICE Platinum som är väldens mest efterfrågade diodlaser för permanent hårborttagning samt Primelase som är värdens mest kraftfulla diodlaser.