DERMAPEN

Dermapen är en avancerad fraktionerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen behandlingen ökar hudens produktion av kollagen, och resultaten kan jämföras med en fraktionell laser behandling fast med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.

HUR FUNGERAR DET?

Dermapen använder sig av 12 nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med ca 80%.

Serumet som vi använder tillsammans med Dermapen heter Filorga NCTF, det är en vitaliserande vitamincocktail som innehåller hyaluronsyra + 53 aktiva ingredienser (vitaminer, aminosyror, antioxidanter, mineraler, koenzymer och nukleinsyror) som i sig själv stimulerar cellfunktioner, stoppar fria radikaler samt ökar proteinproduktionen (kollagen & elastin) i huden.

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Slapp hud & åldrad hud
Rynkor & fina linjer
Rökrynkor runt munnen
Akneärr
Stora porer
Ärr

BEHANDLINGEN

En Dermapen behandling går snabbt och enkelt och tar endast 5-10 minuter. Man brukar rekommendera cirka 5-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för att uppnå optimala resultat. Resultat kan synas direkt efter behandlingen men huden kommer att förbättras stegvis upp till 12 månader efter en behandlingskur.