Vi söker nya Hairfree
entreprenörer runt om i landet!

Visst har du någon gång funderat på att starta en egen verksamhet, nu finns det möjlighet för dig att förverkliga detta tillsammans med oss.

Entreprenörskap är enkelt!

Sällan har vägen till självständighet varit lika enkelt som med hairfree konceptet och permanet hårborttagning. Med vårt aktiva stöd i din karriär ingenting står i vägen.

 Vilka mål och drömmar har du?

  • Vill du börja med en egen välbeprövad verksamhet?
  • Du själv vill vara med i den löpande verksamheten?
  • Vill du vara aktiv som investerare eller aktivt arbeta?

Berätta vad du vill tjäna och hur du ser på din framtida karriär, kanske kan vi hitta lösningar för dina behov.

Partner Profile

Det gäller att ta ett långsiktigt beslut om din framtid. Om och om igen finner vi att det inte finns någon hemligt recept för  vem som är rätt partner för hairfree. Varför det?

Vi kan tala om egenskaper som entreprenörsanda, passion för framgång, erfarenhet, intresse för personalledning, och många andra punkter. Vad händer, men egentligen beslutet att satsa på en karriär med Hairfree kan bara du själv ta?

Som människa ställs vi inför olika val i livet, oftast har det inget att göra med mer pengar, utan mer flexibilitet och självständighet. Självständighet innebär att du har en 7-dagars vecka, du arbetar mycket hårt och det kommer fler utmaningar på dig som om du någonsin tänkt på förut.

Det fina är, om du bara inte är rädd för dessa saker,kan de även motivera dig, då du är en entreprenör, oavsett. Hairfree eller med en annan produkt. Om du har en förväntan att förändra ditt ditt liv, så har du mer än stor chans att lyckas.

Det viktigaste tips vi ger dig är att välja en bra partner är: Kemin måste passa och du måste ha en bra magkänsla, eftersom det ger självförtroende och därmed säkerheten för alla utmaningar vi står inför tillsammans i framtiden.

 

Välkommen att kontakta Hairfree Huvudkontor för mer information

08 410 77 900
info@hairfree.se