Hairfree Solna

VÄLKOMNA TILL HAIRFREE SOLNA

Välkomna till Hairfree Solna! Vi erbjuder estetiska skönhetsbehandlingar med IPL/laser för behandling av oönskad hårväxt, ytliga blodkärl, pigment och akne samt fillers och botox i samarbete med leg. Läkare.

Jag som driver Hairfree Solna heter Lana och är utbildad Hairfree terapeut med lång erfarenhet inom skönhetsbranschen.

UTRUSTNING

Hairfree Solna

Vi på Hairfree Solna arbetar med en utrustning som heter X-lase. Estetiska behandlingar som tidigare behövt 6 eller fler olika sorters lasrar kan nu erbjudas med Xlase. Xlase är utrustad med 2 olika handenheter:

Nd:YAG som ger en effektiv och säker laserbehandling för hårborttagning och ytliga blodkärl. Nd:YAG används för hårborttagning av “svåra” hårstrån som sitter väldigt djupt i huden. Man kan kalla denna sorts laser för “dammsugare” eftersom att den rensar upp allt som är svårt att få bort med IPL.

CPL (IPL) som använder sig utav 4 olika kristallfilter för att kunna ställa in rätt våglängd och göra behandlingen mångsidig och extremt effektiv. Med CPL (IPL) kan man utföra permanent hårborttagning, skinrejuvenation, pigment, ytliga blodkärl och akne. Xlase mångsidighet möjliggör att man som terapeut kan skräddarsy behandlingarna efter alla olika hudtyper.

INFORMATION

PRISLISTA

Kontakta oss på Hairfree Solna för mer information!