VÄLKOMNA TILL HAIRFREE LINKÖPING

Vi på Hairfree Linköping satsar alltid på att ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat. Hos oss finns erfarna hudterapeuter och Specialistläkare för att vi ska kunna erbjuda dig som kund en personlig och skräddarsydd behandling.
Du som kund står i fokus och målsättningen är att du ska lämna kliniken nöjd och glad med en förbättrad självbild efter en lyckad förändring, oavsett vilken behandling du valt att göra!

Hairfree Linköping

UTRUSTNING - PERMANENT HÅRBORTTAGNING

Hairfree Linköping

Vi på Hairfree Linköping arbetar med Epilia Diodlaser + RF som är en av marknadens kraftfullaste och mest effektiva utrustning som kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper. Med radiofrekvensfunktionen kan man nu behandla människor som tidigare varit omöjliga att behandla.

Vid en permanent hårborttagningsbehandling med t.e.x. IPL är behandlingen beroende av att ljuset absorberas av melanin, därför kan man inte behandla ljust hår (det har mycket lite melanin). Med Epilia är inte laserbehandlingen lika beroende av melaninet i håret eftersom radiofrekvensfunktionen hjälper till att vägleda lasern till sitt mål, hårroten.

Epilia Diodlaser + RF är en Medical CE godkänd utrustning av högsta kvalitet!

klinikutrustningVår utrustning är levererade av Klinikutrustning Sverige AB, en av Sveriges ledande leverantörer.

INFORMATION

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook för att ta del av aktuella erbjudanden & nyheter